2013. február 6., szerda

„Mindenhol ott vagyunk” - interjú a Punnany Massiffal


Teljesen kihasználta a hely adta lehetőségeket a Punnany Massif, akiket a Hóóórukk utolsó estéjén ügynökségünknek hosszabb üldözés után a bowlingpályán sikerült elkapnia.. Két gurítás között az együttes énekesét, Meszit (Meszes Balázs) kérdeztük a wellness áldásos hatásairól és a havasokban készülő új Punnany lemezről.


ZENügynökség: A többiek szerint igazi őstehetség vagy a bowlingpályán, gondolkoztál esetleg bowlingjátékosi karrierben?

Meszi: Életemben először bowlingozom, de előtte játszottam már hasonló típusú játékkal, mint például a teke.



Fotó: Varga Mátyás

ZENügynökség: Milyen érzés egy rendezvényen nem csak fellépőként, hanem aktív résztvevőként is szerepelni?

Meszi: Elég jó érzés benne lenni, bár én előre tudtam, hogy így lesz, hiszen a kis bandánk ilyen: Amilyen lehetősége adódik, abban kipróbálgatja magát.Wellneseztünk, snowboardoztunk, mindnenap csináltunk valamit. A mai napon például felfedeztük, hogy bowlingpálya is van.

ZENügynökség: Igaz a hír, hogy mindemellett még stúdiózási munkálatok is zajlanak?

Meszi: A Hóóórukk ideje alatt is végig foglalkozunk a zenekar készülő lemezével. Sikerült összeraknunk egy jó minőségű stúdiót az egyik szobában, ott készítettünk felvételeket, amelyeket majd később fel tudunk használni.Napi 4- 5 órát ott voltak a srácok felváltva. Akármit csinálunk, fürdünk, síelünk, utána megyünk vissza dolgozni.

ZENügynökség: Elég szokatlan közegnek tűnik ez egy lemezfelvételhez, mennyire más itt dolgozni, mint a stúdióban?

Meszi:Vannak problémák, sokszor átjáróházként működik az apartman. Ismeretlen arcok, akikkel este találkoztunk, és minden bizonnyal ezer fokon izzott akkor a barátságunk, beköszönnek nappal, amikor ott ugye munka folyik. Kicsit nehéz így dolgozni, de szerintem hallható lesz, hogy sikerült jó dolgokat csinálni.


ZENügynökség: Ezek szerint meglehetősen tartalmasan telnek a napjaitok, mégsem tűnt úgy hogy elfáradtatok volna a koncertre. Hogyan érezted magad a színpadon egy igen fárasztó nap után?

Meszi: Updateljük magunkat, pont azért mert wellnesseltünk. Jön az a kis adrenalin amit átfordítunk pozitív energiába aztán a koncerten kiadjukk a közönség felé.Jól éreztem magam. Legutóbb az óévben koncerteztünk így együtt, felvettüka ritmust, mindneki egy kis melegítőt vett magához, és ráhangolódtunk. A rozsdás szerkezetek beindultak, és tök jó hangulata lett szerintem az egész estének.


Fotó: Varga Mátyás

ZENügynökség: Úgy lubickoltok itt a Hóóórukkon, mint a hal a vízben. Mennyire érzitek magatokénak ezt a rendezvényt?

Meszi: Mindenhol ott vagyunk, körülbelül olyan, mintha ez a hely a miénk lenne.(nevet)
Egyetlen hátránya van: vannak faktorok, amikor idő és térvákuumba kerülsz, amikor egyszerűen nem tudsz időben elindulni bizonyos helyekről. De ezt el kell fogadni és benne pörögni.

Szöveg: Papp Zsófia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése